ZEBLA IMPRÆGNERING TIL VASK

UDEN PARFUME

Få vandtæthed med Zebla Imprægnering til vask

Zebla Imprægnering til vask er et effektivt middel til lugtfri imprægnering af tekstiler og anbefales til åndbart materiale som Gore-Tex® eller tilsvarende.

Zebla Imprægnering skaber og genskaber vandtætheden i tøjet ved vask, og der opnås en vand- og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares.

Efter 4-6 vaske bør man genimprægnere sit tøj.

Produktet kan eventuelt kombineres med Zebla Imprægneringsspray på udsatte områder.

Dine fordele

 • Zebla Imprægnering til vask er lugtfri og skaber eller genskaber imprægneringen i tøjet.
 • Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet.
 • Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt.

Let at bruge

Zebla Imprægnering til vask er meget let at bruge. Dosér 40/50 ml pr. kg tørt tøj. Vask tøjet som normalt, og tilsæt blot Zebla Imprægnering til vask i stedet for skyllemiddel, så er det hele klaret i én arbejdsgang.

Ved separat brug af Zebla Imprægnering til vask bør tøjet være helt rent før påføring. Vask uden brug af skyllemiddel. Tilsættes i vaskemaskinen og vaskes ved 30/40°C.

Tøjet skal være helt tørt, inden det anvendes. Tørretumbler kan anvendes. Følg altid vaskeanvisning for tekstilet.

Produktet leveres i genanvendeligt materiale, og al forsendelsesemballage er fremstillet af genbrugskarton.

Fri for tilsætningsstoffer!

 • Fri for parabener
 • Fri for flourforbindelse
 • Fri for methylisothiazolinone (MI)

Find din nærmeste forhandler


Hvad siger kunderne? 

Test af Zebla  Imprægneringsvask

” Jeg har testet Zebla Imprægneringsvask på alt fra en Northface jakke til børnenes overtøj og der skabes en fin vandafvisende overflade som også virker en smule mere smudsafvisende.
Det er utrolig nemt at bruge, da man blot kan tilsætte imprægnerings væsken til den normale vask – det gør arbejdsgangen meget nemmere og ikke mindst hurtigere.
Produktet virker glimrende, har den lovede effekt og prismæssigt ligger det også i den fornuftige ende – at det så samtidigt er et lugtfrit produkt der er fri for en række tilsætningsstoffer er jo blot et kæmpe plus, da det så kan bruges til og af hele familien”.

Noel Christensen
http://www.cykelstart.dk/test-zebla-impraegneringsvask/

Test: Zebla Imprægnering til vask og spray 

“Zebla Imprægnering er utrolig nem at bruge, både den til vask og i spray.
Det lugter ikke som nogle andre produkter godt kan gøre, og så er det os godt at vide, at det ikke er fyldt med skadelig stoffer.
Søger man et produkt til at vedligeholde sit åndbare tøj, er dette et godt valg.”.

Kenneth Jensen
feltet.dk/nyheder/test_zebla_
impraegnering_til_vask_og_spray/

Annette Fredskov

Jeg vasker mit løbetøj i Zebla Sportsvask, og selv mit gamle løbetøj, som jeg har svedt i 100 gange, dufter dejligt – også efter 2 km. Efter jeg er begyndt at bruge Zebla Lugtfjerner til fodtøj er der velduftende i vores bryggers. Jeg sprayer hele familiens fodtøj med Zebla og vi har ingen lugtgener mere.

AnnetteFredskov.dk

PRØV SELV PRODUKTERNE

 • Zebla Imprægnering til vask 500 ml

  DKK169.00

  Zebla Imprægnering til vask er meget let at bruge. Dosér 40/50 ml pr. kg tørt tøj. Vask tøjet som normalt, og tilsæt blot Zebla Imprægnering til vask i stedet for skyllemiddel, så er det hele klaret i én arbejdsgang.

   

  Tilføj til kurv
 • Zebla Imprægneringsspray 300 ml

  DKK129.00

  Påføres i et jævnt lag over hele den ønskede overflade. Lad tørre. For optimal effekt gen-tages behandlingen. Lad tøjet eller fodtøjet tørre mindst 12 timer for at opnå den bedste virkning.

   

  Tilføj til kurv

This post is also available in: fi no sv