Ny reklame fra Zebla

Europæisk Allergy Award

Vi her i Zebla, har deltaget i Europæisk Allergy Award og har lige pt fået hele 3 produkter nomineret i kategorien:
Bedste hudvenlige produkt til husholdning.
Det er vi super glade for her i Zebla, og vi får at vide senere i april, om vi har vundet. 🙂
De produkter som der er blevet nomineret er:
– Zebla Sportsvask UDEN parfume
– Zebla Dunvask
– Zebla Imprægneringsspray
Logo til nominerede 'husholdning' [4926]

 

Magasinet Cykelmotion

Så har magasinet Cykelmotion, kommet ud med en lille artikel om vores produkter 🙂
Artiklen er skrevet af Anja Bech, hvor hun bl.a. har brugt  en gammel død t-shirt og noget tøj som har ligget gennemsvedt natten over med vores vask, og brugt sure cykelsko og fodboldstøvler med lugtfjerneren.
Alle test er positive, og du kan læse resten af artiklen, ved at trykke på billedet.

Webshop

Kære alle.
Webshop-en er ikke oppe og køre endnu.
Vi arbejder på højtryk, og vi regner med at den vil være oppe og køre, så hurtigt som muligt.

Visa_Electron_Point_of_Saleny Visa_Point_of_Saleny cny dankortny

Cykelmagasinet-test

Cykelmagasinet har været ude og teste vores produkter, og de skriver:

“Det er meget svært at komme med en bedømmelse af imprægneringen til tøj.
Vi har imprægneret både nyt og gammelt cykeltøj. Det gamle tøj føltes en anelse mere lækkert, men ellers var der ikke nogen mærkbar forskel.
Som nævnt tidligere kan investering først mærkes senere, når tøjets levetid rinder ud. Imprægneringssprayen fungerer udmærket, og skal ikke nødvendigvis begrænset til cykelsko. Buksefedtet er vi også fint tilfredse med. Det føles hverken dårligere eller bedre end Assos. Så vil du have allergivenligt produkt, med samme kvaliteter som Assos, er Zebla det klare valg”.

Samlet vurdering af produkterne    

Link: cykelmagasinet.dk/zebla-impraegnering-buksefedt

46efdcd7-118b-4dce-86f4-6f119e86829a

Instagram

Så er vi kommet på Instagram 🙂
Så vær med til at synes godt om vores billeder, når vi er ude til marathon eller andre sports aktiviteter.

instagram

Ubehandlet vs Behandlet (IMPRÆGERINGS – SPRAY)

Video

Zebla Sportsvask testet af halvmarathon.com

 

Zebla sportsvask fjerner svedlugten fra løbetøjet.

Jeg har haft Zebla sportsvask på prøve. Produktet er sponsoreret af Zebla, men som altid får du naturligvis min ærlige mening.
Svedabsorberende løbetøj er godt at løbe i. Det holder dig tør og varm mens du sveder på løbeturen, men lugten af sved har det med at blive hængende i tøjet, selv efter vask. Det laver Zebla sportsvask om på.

Vaskeanvisningerne på løbetøjet siger, at det skal vaskes ved mellem 30 og 40 grader. Vi (min kæreste) har hidtil vasket løbetøjet på kogevask og brugt skyllemiddel, for at fjerne/camouflere bare lidt af svedlugten. Ulempen ved kogevask er, at det mere end halverer løbetøjets levetid. Har du en fed løbetrøje, fra et løb du har deltaget i, slides påtrykte logoer også hurtigere – så farvel til kogevask og god dag til Zebla.

Hvad er Zebla sportsvask?

Zebla sportsvask er et vaskemiddel specielt udviklet til at fjerne svedlugt fra sportstøj. Det kan også anvendes til andre tekstiler. Dog ikke uld og silke. Zebla neutraliserer de lugtmolekyler der sidder i tøjet og efterlader en frisk duft.
Zebla’s produkter er miljøvenlige og leveres i emballage der er 99,5 % genanvendelige.

Vi (min kæreste) har prøvet Zebla sportsvask

Hun brugte 50 ml Zebla i en vaskebold til hver maskinfuld løbetøj og vaskede det ved 40 grader. Det lykkedes at vaske svedlugten ud af løbetøjet uden brug af skyllemiddel. Zebla sportsvask virker over forventning. Vi er meget begejstrede.
Zebla producerer også en lugtfjerner til løbesko. En spray der sprøjtes i de ildelugtende løbesko. To sprøjt i hver sko og mine mest sure Asics Nimbus fik lov at komme ind i huset igen.

Godt men dyrt produkt

Vaskemiddel er dyrt. Zebla sportsvask er ingen undtagelse. En vejledende pris på 89 kr for 500 ml siger det hele. Når man tager i betragtning, at det virker og at løbetøjet kan vaskes på et mere skånsomt program, så er pengene måske godt givet ud. Døm selv.
Vi har ikke brugt produktet længe nok, til at kunne vurdere om der er en besparelse på sigt, men vi anvender Zebla sportsvask i fremtiden og så må vi se.

Se testen her

halvmarathon

Test: Zebla Imprægnering til vask og spray

impraegnering-til-vask-produkter-thumbnailimpraegnering-spray-produkter-thumbnail

Zebla Imprægnering er utrolig nem at bruge, både den til vask og i spray. Det lugter ikke som nogle andre produkter godt kan gøre, og så er det os godt at vide, at det ikke er fyldt med skadelig stoffer.

Feltet.dk’s vurdering: (4½ ud af 5)

Fakta:

Producent: Zebla Produktnavn: Imprægnerings vask og Imprægnerings spray
Indhold: Vask indeholder 500ml, sprayen er på 300ml
Vejl. pris vask: Kr. 169
Vejl. pris spray: Kr 129

Test:

Det danske mærke Zebla er klar med nye produkter, hvoraf Feltet.dk har testet et par af dem. I første omgang er der tale om tekstil-imprægnering, som er tiltrængt i den våde tid, vi befinder os i – en vask, som simpelthen imprægnerer, mens tøjet er i vaskemaskinen, samt en spray, hvor imprægneringsvæsken naturligvis påføres manuelt.

Første stykke tøj, som skulle testes, var en par baggy shorts, som kom en tur i vaskemaskinen. De har ca. 1½ år på bagen og har ikke været imprægneret før. De kunne inden testen holde til en smule vand, både for og bag, men over længere tids brug trængte vandet igennem og ind til inder-shortsne.

Efter en vask med Zebla imprægnering var der ingen forskel på, hvordan de så ud i forhold en almindelig vask, og der var ingen lugt af væsken. De blev testet på en tur i let regnvejr, og man kunne med det samme se, at den lette støvregn lå som små perler. Kun ved berøring trak det ned i selve shortsen. Efter et par timer på cyklen kunne der ikke mærkes nogen gennemtrængning af vand, igennem shortsene, som der normalt ville have været.

Dette ændrede sig dog en smule, da regnen tog voldsomt til, og det stod ned i stråler. Her hjælper vist kun regntøj…

Baggy shortsene var godt mudrede, da vi næste gang smed dem i vaskemaskinen, men efter en ny vaskrunde var det som, at snavs ikke havde sat sig i stoffet, som det ellers godt kan. Dette oplever vi som et stort plus, da det gør det nemmer at holde cykeltøjet rent.

Sprayen blev brugt på en vindvest, og den var rigtig nem at bruge. Den er med en pumpe, der giver en god dossering. Imprægneringsvæsken lagde sig som små perler på vesten, men efter noget tid var disse væk, og den så kun lidt fugtig ud. Vi hang den til tørre, sådan som der forskrives, i mindst 12 timer. Da det var tid til at hoppe ud på cyklen, var vesten tør, og der var ingen ’spor’ af væsken. Ej heller lugtede det.

Igen havde vi valgt en dag med let regn, og som med shortsene kunne man først se perler på vesten. Det virkekede som, at stoffet var ’lukket’ en smule på grund af imprægneringen. Det skal lige nævnes, at denne vest ikke er en vandtæt/-afvisende, så under normale omstændigheder ville den blive gennemblødt meget hurtigt. Det skete altså ikke i denne test.

Konklusion:

Zebla Imprægnering er utrolig nem at bruge, både den til vask og i spray. Det lugter ikke som nogle andre produkter godt kan gøre, og så er det godt at vide, at det ikke er fyldt med skadelig stoffer. Dog skal man være opmærksom på produktets begrænsning – der er ingen garanti for ikke at blive våd ved kraftig regn eller i længere tids brug i regn. Her vil det være rigtigt regntøj, der virker, da imprægnering giver en vand- og smudsavisende overflade og samtidig sørger for, at tøjet er åndbart. Men søger man et produkt til at vedligeholde sit åndbare tøj, er dette et godt valg.